Thursday, January 11, 2007

DOĞAL YAŞAM

Burada sunulan doğal ürünler tıbbi tedavinin yanı sıra yan takviye olarak kullanılırsa daha etkileyici olur.Immün sistemi güçlenir, hastalıklara karşı direnç artar. İnsanlar sağlığını iyi, akılcı koruyup doğanın doğanın insanlara hatta tüm canlılara armağan ettiği olasılıklarla mutlu, sağlıklı bir yaşam oluşturur. Doğa bölünmez bir bütündür.Yaşamasını bilmek canlıların görevidir.

GRAPE SEED EXTRACT (SİYAH ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ EKSTRESİ)
Güçlü bir antioksidandır.Katesin ve epikatesin içermektedir.Bu bileşikler oligomerik opc diye adlandırılır.C vitamininin bozulmasını engeller hücrelere girişini kolaylaştırır.Bağ dokusunu korur, cildin bütünlüğünü ve esnekliğinin korunmasını sağlayan kolageni dokuya bağlar ve stabilize eder.Deriye hasar veren faktörlere karşı koruma sağlar ve böylece derinin elastikiyetini sağlar, yaraların iyileşmesini hızlandırır.Damar koruyucu ve destekleyicisi olarak kullanılır.Kapillerdeki aşırı geçirgenliği azaltarak ödem, hemoroid ve varis gibi problemleri azaltır.Dolaşımı güçlendirir, damarları korur, kolestrolü düşürmeye yardımcı olur.Kalp krizi riskini azaltır.Karaciğeri korur.
GARLIC OIL Binlerce yıllık bir tedavi özelliği olan bir bitkidir. Sarımsağın sağlığa olumlu etkileri içerdiği yüzden fazla sulfur bileşiğinden kaynaklanır.Virüy, bakteri,mantar ve parazitler gibi çok sayıda patojen üzerinde geniş spektrumlu anti-mikrobiyel etki gösterir.Mantarlara karşı antimilotik çok etkili olduğu bilinmektedir.Kardiyovasküler sisteme de faydalıdır.HDL ve LDL seviyeli düzenlenmesinde yardımcıdır.Tansiyon seviyesini de düzenler.

SM.JOHN'S WORT
Hiperisum denilen bie bitki ekstresidir.Serotonini yükselterek depresyonu tedavi eden doğal bir bitkisel tamamlayıcıdır.Hafif ve orta derecede depresyon onksiete ve sinirsel rahatsızlıklara çok etkili olan bir destek üründür. Antidepresif, kramp çözücü, iltihap giderici, yara iyileştirici, yatıştırıcı, ağrı kesici antiseptiktir. Serotonini yükselterek depresyonu tedavi etme özelliği vardır.Hafif ya da orta derecede bir depresyondan müzdarip kişilerin rahatlıkla kullanaileceği bir ilaçtır.
FLAX SEED OIL
Hipertansiyona olumlu bir etkisi vardır.Kolestrol seviyesini düşürür.Kan pırtılaşmasını önler, kalp krizi riskini azaltır.Hamilelikte bebeğin omurilik gelişimini ve göz sinirlerinin oluşumunda etkisi büyüktür. Slax-seed oil alpha_linolenic asit adı verilen omega3 yağının çok önemli bir kaynağıdır.Bağışıklığı güçlendirir ve anti iltihap etkilerini sağlar.
ÇİNKO
Doğal savunma güçleri için çinko zorunludur.Hormon metabolizmasına önemli katkısı vardır.Ruhsal yaşamı düzenler, morali bozuk insanlarad çoğunlukla çinko eksikliği saptanmıştır.özellikleri;
1.Yaraların iyileşmesini hızlandırır. 2.Tırnak kırılganlığını ve tırnak üzerindeki beyaz lekeleri giderir. 3.Kısırlık tedavisinde yararlıdır. 4.Bağışıklık sistemini güçleştirir 5.Tat ve koku alma duyularındaki kaybı giderir. 6.Prostat büyümesinin önlenmesine yardımcı olur. 7.Büyüme ve zihinsel performansı destekler. 8.Temiz olmayan sivilceli kuru cildin düzelmesine yardımcı olur 9.Soğuk algınlığının şiddetini azaltıp, süresini kısaltır. 10.Moral bozukluğunun giderilmesinde yardımcıdır.
SHARK-CARTILAGE Immun sistemleri çok güçlü olduğu için kanser olmayan nadir canlılardandır.Omurgaları ve yüzgeçleri kıkırdaktan oluşur.Bu kıkırdak yapı onların bağışıklık sistemşlerini güçlendirerek hastalıklara karşı savaşmalarını sağlar.Son yıllarda yapılan araştırmalar köpek balığı kıkırdağının yeni kan damarları oluşmasını önleyici etkiye sahip olduğunu ortaya koymaktadır.Tümörün gelişimi için gereksinimi olan yeni kılcal damarların oluşumunu önler.Ayrıca araştırmalarda artirit, ekzama, sedef, hastalığı üzerinde de etkili olduğu belirlenmiştir.
MILK THISTLE (KARACİĞER TONİĞİ) Milk thistle mühim ve etkili bir karaciğer koruyucudur.Karaciğer fonksiyon bozuklukları ve düzensizliklerine karşı alkolün, çeşitli kimyasalların toksik etkilerine karşı kullanılır.Serbest radikallerin karaciğere yaptığı zararları elimine eder.Ekstresinde %80 oranında silymarin içeren bu ürün karaciğer hormonlarının, ilaçların ve kimyasalların detoksifikasyonundan sorumlu glutathione içeriğini %35 üzerine çıkarır.Yemeklerden önce veya sonra 2-3 kapsül kullanılır.
SAW PALMETTO (PROSTATE) Güney Amerika'da yetişen bir palmiye türüdür.Prostat sorunlarına karşı kullanılmaktadır. (BPH) olarak bilinen prostat büyümesine karşı reçete edilen bir üründür.''50'' yaşın üzerindeki erkeklerin yarısının sorunudur.Sık idrara çıkma (ağrılı) idrar kesesinin tam boşaltılamaması gibi sorunlara yol açar. Saw palmetto ekstresinin prostat büyümesine karşı ilaçlar kadar etkili olduğu görülmüştür.Yan etkisi yoktuR.
POTASYUM Vücut için gerekli bir mineraldir.Tüm yaşıyan hücrelerin çalışmasını sağlamada ve hayatın devamında önemli rol oynar.Bedendeki asit-baz dengesini sağlamakla sorumludur.Potasyumun ana görevi hücre duvarının fonksiyonlarını normal olarak yerine getirebilmesini sağlar.İkinci görevi ise kalbin önemli bir besini olan magnezyumun aktivitesini ve kalbin konsantrasyonunu destekler.Kalp hastalığı ve kansere karşı en önemli minerallerdendir.Optimum enerji, sinirlerin sağlığı, kas konsantrasyonu atletik performans ve diğer birçok fonksiyonun yerine getirilebilmesinde önemli rol oynar.Kas zayıflığı, yorgunluk, bacak krampları potasyum eksikliğinin belirtileridir.
ALPHA KIPOIC ACID Mitokondride enerji üretiminde yer alan önemli koenzimlerden biridir.Kas hücrelerine glikoz girişini arttırarak enerji üretiminde yer alırlar.Yağ hücrelerine glikoz girişini azaltarak daha az yağ depolamalarını sağlarlar.Kas ve beyin hücrelerinin Dayanıklılığını arttırırlar.Aynı zamanda güçlü bir antioksidandır.Suda ve yağda çözünür.

Grape seed extract

kalp-damar sistemi olmak üzere bağ dokusunu güçlendirir.Varis oluşumu ile mücadele eder.
Kalp-damar koruyucudur,
Kansere karşı direnç sağlar,
Varis tedavisnde yardımcıdır,
Ayak kramplarını azaltır,
Cinsel gücü DESTEKLER,
Katarakt dejenerasyonunu geciktirir



Bu ürünleri doktorunuza danışarak kullanınız

No comments: